Dumbrăveni: Mark Bărdaș a câștigat titlul de campion național la tenis de masă

Zilele trecute visul a devenit realitate pentru un tânăr sportiv din Dumbrăveni. Mark Bărdaș are 11 ani și a câștigat titlul de campion național la tenis de masă. Mark este legitimat la CSS Odorheiu Secuiesc I, iar dumincă, 8 mai a.c., împreună cu colegii săi David Toro, Marton Sebok, și Daniel Sima, a urcat pe podium în cadrul Campionatului Național echipe juniori III (11-12 ani),  desfășurat la Odorheiu Secuiesc.

Mark are o poveste interesantă. Fiind refuzat de un antrenor din Mediaș, tânărul a început să fie antrenat de tatăl său timp de 3 ore pe zi. După scurt timp sportivul a fost remarcat de antrenoarea Gașpar Cecilia, care la legitimat la Tg. Mureș. Rezultatele au continuat să vină,  Mark a câștigat în septembrie 2021, locul 5 cu echipa și 6 individual pe țară la Paleta de Argint.

Din primăvara anului trecut Mark se antrenează la Dumbrăveni cu Cristi Cucean din Mediaș, după care a fost “adoptat” de către antrenorul Ioan Corburean. Din acest an tânărul este legitimat la CSS Odorheiu Secuiesc I și se antrenează zilnic alături de alți 17 copii, sub îndrumarea domnului  Corburean, a cărui fiica Ioana joaca acum în prima liga din Italia. La CSS Odorheiu Secuiesc I antrenor este Gyorhy Istvan.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.