Dumbrăveni: Mark Bărdaș a câștigat titlul de campion național la tenis de masă

Zilele trecute visul a devenit realitate pentru un tânăr sportiv din Dumbrăveni. Mark Bărdaș are 11 ani și a câștigat titlul de campion național la tenis de masă. Mark este legitimat la CSS Odorheiu Secuiesc I, iar dumincă, 8 mai a.c., împreună cu colegii săi David Toro, Marton Sebok, și Daniel Sima, a urcat pe podium în cadrul Campionatului Național echipe juniori III (11-12 ani),  desfășurat la Odorheiu Secuiesc.

Mark are o poveste interesantă. Fiind refuzat de un antrenor din Mediaș, tânărul a început să fie antrenat de tatăl său timp de 3 ore pe zi. După scurt timp sportivul a fost remarcat de antrenoarea Gașpar Cecilia, care la legitimat la Tg. Mureș. Rezultatele au continuat să vină,  Mark a câștigat în septembrie 2021, locul 5 cu echipa și 6 individual pe țară la Paleta de Argint.

Din primăvara anului trecut Mark se antrenează la Dumbrăveni cu Cristi Cucean din Mediaș, după care a fost “adoptat” de către antrenorul Ioan Corburean. Din acest an tânărul este legitimat la CSS Odorheiu Secuiesc I și se antrenează zilnic alături de alți 17 copii, sub îndrumarea domnului  Corburean, a cărui fiica Ioana joaca acum în prima liga din Italia. La CSS Odorheiu Secuiesc I antrenor este Gyorhy Istvan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *