Medias Mentorship

MENTORSHIP MEDIAS

In anul 2011 am coordonat programul “Medias Mentorship” la Centrul de Documentare si Informare Gaze Naturale Medias. Evenimentul a oferit tinerilor posibilitatea de a fi indrumati in cariera si de a obtine sfaturi despre domeniul lor de interes de la profesionisti din diverse companii si organizatii mediesene.

Intalnirile “Medias Mentorship” au avut loc lunar fiind invitati sa participe medieseni care pot impartasi experienta lor tinerilor din cadrul institutilor de invatamant din oras, care sunt interesati de dezvoltarea unei cariere de succes.

DESCHIDERE Mentori

Mentorii se vor a fi in primul rand modele de identitate, surse de ajutor si informative. Imaginea definitorie a mentorului este tipul de profesionist capabil sa intretina o relatie dinamica, intre sine, ca persoana dornica sa ghideze si o alta persoana care doreste sa invete. Cei invitati vor proveni din diferite domenii  precum: sanatate, invatamant, sport, arta, publicitate, marketing, relatii publice, IT&C, media sau organizatii non-profit.

Scopul “Medias Mentorship” este de a-i aduce mai aproape de tineri pe mediesenii-mentor si spera sa creeze o legatura mai puternica intre scoala si profesie.

Prima editie a avut loc  in data de 19 ianuarie de la ora 17:00 si invitat a fost Roland Hermann.

Roland Hermann este doctor stomatolog implicat in mai multe proiecte umanitare in Nepal, Ruanda, Ciad si Guyana Britanica. Medieseanul a pus bazele Asociatiei Friends Operating Remote Medical Service si  organizeaza expeditia medicala ” Misiune Nepal 2011 “. Alaturi de Roland au mai fost de acord sa se implice in acest program si alti medieseni : Daniela Toma, Cristina Pustai, Mircea Rimbu, Dan Ratiu, Ligia Pop, Feri Teglas, Daniel Musca, si Willy Schuster.

Toate evenimentele “Medias Mentorship” au fost transmise in direct pe internet pe acest site si pe pagina de internet a Centrului De Documentare si Informare Gaze Naturale Medias. Detalii depre program poti afla si din materialul realizat de colegii de la Monitorul de Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *