Săptămâna Națională a Voluntariatului este marcată la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș va desfășura în perioada 10 – 12 mai 2022 o serie de activități pentru a marca „Săptămâna Națională a Voluntariatului“. Evenimentul se desfășoară anual, la nivel național și este un bun prilej de a mobiliza cât mai multe instituții și organizații pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

La nivel local, cu ajutorul elevilor Colegiului „Școala Națională de Gaz“, coordonați de către profesor Cristina Pustai, vor fi organizate în fiecare dintre cele trei zile amintite, activități de pictură. Acestea vor avea loc în intervalul orar 14:00 – 17:00, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Petofi Sandor, dar și la sediul Asociației „Sf. Casian“, situat pe str. 1 Decembrie nr. 23.

De asemenea, în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului vor avea loc acțiuni de igienizare și înfrumusețare la Cimitirul Eroilor în zilele de 11 și 12 mai, între orele 15:00 și 17:00 și la Asociația „Sfântul Casian“, în data de 12 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *