Sportivii copseni, in actiune

Sportivii copseni au avut un sfarsit de saptamana incarcat, pasionatii de fotbal si badminton fiind angrenati in cadrul unor turnee de profil.
Jucatorii de badminton, amatori si veterani, din Romania, si-au dat intalnire la Copsa Mica. Asociatia Sportiva Copsa Mica, in colaborare cu Primaria Orasului Copsa Mica, a organizat, in perioada 22-24 iunie 2018, o noua editie a ”Cupei Copsa Mica”. Partidele s-au jucat in Sala de Sport ”Gheorghe Musan”, fiind inscrisi 73 de jucatori (din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Deva, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Cluj Napoca, Galati, Sebes, Medias, Lonea si Copsa Mica, din Thailanda si Franta).

Pentru prima data in cadrul competitiei copsene, in categoria OPEN (deschisa tuturor participantilor) au concurat doi sportivi din lotul national de juniori, alaturi de veterani ai badmintonului, care inca au vitalitatea si pregatirea fizica necesara nivelului ridicat de efort care s-a depus in jocurile disputate.

In cadrul turneului, s-au desfasurat 204 jocuri de catre 72 de sportivi, pe cinci terenuri de joc, iar castigatorii competitiei pot fi vizualizati la link-ul de mai jos:
https://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=7F106B56-C9D3-442D-AC56-DFE7144EADD4 .
Asociatia Sportiva Copsa Mica multumeste sponsorilor si colaboratorilor care au sprijinit organizarea acestui eveniment national la Copsa Mica: grupul de firme SN Deco Group (https://sndecogroup.ro), Pensiunea Rafael Paltinis (https://pensiunea-rafael.ro), Automotive Service Medias (www.autm.ro), Primaria Copsa Mica si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Sibiu.


Echipele de fotbalisti juniori ale AS Copsa Mica, grupele 2005-2006 si 2007-2008, au participat la Athletic Junior`s Cup Sura Mare. Grupa 2005-2006 a avut un parcurs excelent, ocupand treapta a doua a podiumului, dupa o finala disputata aprig impotriva echipei similare a gazdelor competitiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *