Castigatorii Olimpiadei sportului scolar licee la sah – faza finala nationala pe anul 2018

Sambata, 12 mai a.c., au fost desemnati castigatorii Olimpiadei sportului scolar licee la sah – faza finala nationala pe anul 2018. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul scolar al Judetului Sibiu si Clubul Tera-Sah Medias.

Competitia s-a desfasurat timp de 3 zile a Sibiu, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara ,,TEREZIANUM,, str. Postavarilor 18. Au fost inscrisi 38 de baieti si 40 de fete din 41 de judete, in cele doua concursuri distincte, asa ca s-a jucat la 19 mese la baieti si la 20 mese la fete, au fost jucate 546 de partide.

Dupa finalizare tuturor rezultatelor, cu multe meciuri spectaculoase si rasturnari de situatii mai critice pe tabla de sah, specifice in astfel de turnee de talie nationala, dar foarte important pentru fiecare in parte, chiar la jucatorii foarte experimentati cu multe turnee la activ, chiar pe plan international si continental. La runda finala, in ultimul minut,dupa scurgerea timpului regulamentar de joc la meciul de final , s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

La finalul turneului domnul Gheorghe Birza – inspector scolar general adjunct la Inspectoratul scolar Judetean Sibiu si prof. Galata Mircea, inspector scolar Educatie fizica si sport au avut deosebita onoare sa ofere premiile si diplomele liceenilor clasati pe primele locuri si diplome de participare tuturor jucatori si cadre didactice care iau pregatit sa ajunga la acest turneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *