Peste 1.000 de copii participa la Gaz Metan vs FC Voluntari

Ca urmare a actiunilor de promovare desfasurate in scolile mediesene in aceste zile de Clubul Gaz Metan Medias, peste 1.000 de copii si-au anuntat prezenta pe stadion la partida de maine seara cu FC Voluntari.

Clubul Gaz Metan continua sa le ofere o serie de surprize suporterilor. Astfel, la pauza meciului cu FC Voluntari, va avea loc o tombola care se adreseaza atat abonatilor cat si celor care isi achizitioneaza bilet pentru jocul de marti seara. Prin tragere la sorti, 5 dintre suporteri vor castiga cate un tricou al Gazului Metan cu numarul 10. Castigatorii vor fi anuntati la pauza jocului prin intermediul statiei de amplificare, iar numele lor vor fi afisate si pe tabela stadionului. Tricourile vor putea fi ridicate tot la pauza meciului.

Tot la pauza meciului se va desfasura un concurs de penalty-uri la care vor participa reprezentantii celor cinci licee mediesene, cate unul pentru fiecare unitatate de invatamant. Acestia vor primi fiecare cate un tricou cu numarul 10 cadou, iar cel care va marca cele mai multe lovituri de pedeapsa va castiga si o minge cu autografele jucatorilor Gazului Metan. Poarta va fi aparata de unul dintre portarii alb-negrilor. Castigatorul va fi acela care va marca pana la finalul concursului, aceasta fiind pe criteriu eliminatoriu (ai marcat- mergi mai departe – ai ratat – ai pierdut).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.