Copsa Mica: Nunta de Aur si Argint 2019

Primaria orasului Copsa Mica si Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor au sarbatorit anul acesta Ziua Nationala a Romaniei si prin cea de-a XV-a editie a Nuntii de Aur si de Argint, considerand ca familia este nucleul de baza al societatii, piatra de temelie a oricarei natiuni. La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la casatorie, 5 cupluri „de aur” si 4 cupluri „de argint”, alaturi de nasi, rude si prieteni si-au reinnoit juramintele de casnicie in fata ofiterului de stare civila.

Evenimentul a fost deschis, la ora 12.30 de catre domnul Primar Mihalache Daniel Tudor, care in discursul sau i-a felicitat pe cei prezenti pentru implinirea a 50 respectiv 25 de ani de viata familiala, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale orasului nostru. A urmat slujba religioasa, oficiata de preoții locali si bineinteles ceremonia de cununie civila, unde toate cele 9 cupluri au raspuns inca o data „DA” in fata ofiterului de stare civila. Cuplurile prezente si invitații acestora, in cadrul unui mic dineu, au inchinat un pahar de sampanie si au servit cate o felie de tort, alaturi de invitati si gazde, care le-au urat in continuare Casa de Piatra si La Multi Ani. Cuplurilor sarbatorite li s-au inmanat, conform tradiției, si anul acesta medalioane personalizate gravate, sticle de sampanie si o poza inramata a cuplului la aceasta aniversare.

Orasul Copsa Mica isi pastreaza tradițiile, sarbatoreste alaturi de familii aceasta zi importanta pentru romanii de pretutindeni si incearca sa fie aproape de cetateni la cat mai multe momente aniversare din viata cotidiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *