Peste 1.000 de copii participa la Gaz Metan vs FC Voluntari

Ca urmare a actiunilor de promovare desfasurate in scolile mediesene in aceste zile de Clubul Gaz Metan Medias, peste 1.000 de copii si-au anuntat prezenta pe stadion la partida de maine seara cu FC Voluntari.

Clubul Gaz Metan continua sa le ofere o serie de surprize suporterilor. Astfel, la pauza meciului cu FC Voluntari, va avea loc o tombola care se adreseaza atat abonatilor cat si celor care isi achizitioneaza bilet pentru jocul de marti seara. Prin tragere la sorti, 5 dintre suporteri vor castiga cate un tricou al Gazului Metan cu numarul 10. Castigatorii vor fi anuntati la pauza jocului prin intermediul statiei de amplificare, iar numele lor vor fi afisate si pe tabela stadionului. Tricourile vor putea fi ridicate tot la pauza meciului.

Tot la pauza meciului se va desfasura un concurs de penalty-uri la care vor participa reprezentantii celor cinci licee mediesene, cate unul pentru fiecare unitatate de invatamant. Acestia vor primi fiecare cate un tricou cu numarul 10 cadou, iar cel care va marca cele mai multe lovituri de pedeapsa va castiga si o minge cu autografele jucatorilor Gazului Metan. Poarta va fi aparata de unul dintre portarii alb-negrilor. Castigatorul va fi acela care va marca pana la finalul concursului, aceasta fiind pe criteriu eliminatoriu (ai marcat- mergi mai departe – ai ratat – ai pierdut).

Un comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *