Medieșenii s-au întors victorioși de la Campionatul Mondial de Karate din Scoția

Vineri, 28 iulie 2023, primarul municipiului Mediaş, dl Gheorghe Roman, i-a întâmpinat la sediul municipalității pe membrii Clubului Sportiv Ippon care au participat luna aceasta la Campionatul Mondial de Karate, desfășurat în localitatea scoțiană Dundee. Lotul a fost compus din 11 sportivi medieșeni, dintre care 3 au fost calificați în lotul național, aceștia participând la probele de kata și de kumite, individual și pe echipe.

Deplasarea, efectuată cu sprijinul Primăriei Mediaș, prin intermediul unui contract de finanțare nerambursabilă de la bugetul local aprobat prin hotărâre a Consiliului Local, s-a bucurat din nou de succes, sportivii clubului Ippon câștigând o serie de medalii și clasificări foarte bune în competiție. Astfel, membri delegației au obținut un total de 22 de medalii, dintre care 5 de aur, obținute de Mihai Toma, Andrei Toma și Ava Țichindelean, 7 medalii de argint pentru Taria Nagy, Iulia Ivan, Diana Dobrin, Victoria Bonta și Roxana Bonta și 10 medalii de bronz obținute de Ștefania Rîșnovean, David Savu și Maria Brăteanu. Medaliile au fost obținute atât la individual, cât și pe echipe.

„A fost o bucurie pentru mine să îi primesc la sediul Primăriei Mediaș pe reprezentanții Clubului Sportiv Ippon. I-am felicitat și mă bucură faptul că avem sportivi atât de buni în municipiul nostru. I-am anunțat încă de pe acum că vor primi cu siguranță susținerea mea și la comperițiile viitoare și i-am îndemnat să își creioneze un buget pentru anul viitor, pentru că acești copii merită susținerea noastă și ne bucurăm mult de fiecare dată când obțin rezultate bune și că reprezintă Mediașul cu cinste“, a declarat dl Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *