Amenajare zonă de promenadă în municipiul Mediaș (video)

Municipiul Mediaș va beneficia în viitor de o zonă de promenadă, care va fi amenajată pe malul râului Târnava Mare, având dublă utilitate, atât de agrement, cât și de sport. În suprafață aproximativă de 18.000 de metri pătrați, zona va fi amenajată între podul de pe strada Baznei și podul de pe strada Titus Andronicus. În mod concret, se vor amenaja alei de promenadă, piste de biciclete și se vor monta, printre altele, mobilier urban creat din materiale prietenoase cu mediul, instalații de iluminat, supraveghere video și distribuție semnat WiFi. Această investiție în partea de infrastructură verde se află inclusă în strategia de dezvoltare a municipiului Mediaș, pentru perioada 2021-2027.

De asemenea, vor fi luate o serie de măsuri pentru îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru, constând în îmbunătățirea serviciului de transport public, reabilitarea unor clădiri din patrimoniul local, dar și regenerarea urbană a cartierului Gura Câmpului.

Un comentariu


  1. S-ar putea amenaja și albia râului sa poți sa faci plimbări cu hidrobicicleta, dar astea sunt vise care nu se vor împlini la Mediaș ci vor rămâne frumos scrise intr-o strategie. În plus din ce știu eu zona de promenada vizata se suprapune cu traseul centurii ocolitoare, alta fata Morgana precum aducțiunea de apa de la Zetea. Vom trai și vom vedea, sănătoși sa fim!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *