Întâlnire de informare referitoare la Centrului Multifuncțional Educațional Mediaș

Luni, 3 iulie 2023, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș o întâlnire având drept scop prezentarea Centrului Multifuncțional Educațional care va funcționa în corpul E din cadrul fostei Școli de Aviație – Aleea Comandor Dimitrie Moraru. La invitația primarului municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, au participat la discuții reprezentanți ai societății civile medieșene – organizații neguvernamentale, asociații, fundații.

Reabilitarea corpului E are scopul de a oferi oportunități sănătoase și sigure de petrecere a timpului liber pentru un număr mare de medieșeni, de toate vârstele și face parte din proiectul „Îmbunătățirea calității vieții și a mediului urban în municipiul Mediaș – I“, finanțat prin POR 2014 – 2020. Prin implementarea proiectului, se vor crea spații și se vor achizitiona dotări necesare pentru organizații și instituții care desfășoară activități educaționale în municipiul Mediaș: trupe de teatru, dans, canto, Clubul Pensionarilor, Clubul Elevilor, ateliere meșteșugărești, spații expoziționale, Muzeul Aviației etc.

În mod concret, în cadrul proiectului sunt propuse spre realizare în principal următoarele spații: sală multifuncțională de teatru și spectacole cu vestiare, spațiu depozitare, sală de machiaj si grupuri sanitare, sală de dansuri și repetiții, sală de canto, ateliere pentru machetare și printare tridimensional, ateliere mesteșugărești, săli expoziționale, săli pentru diverse întâlniri etc.

O prezentare a proiectului poti vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *