Nessa, prima gelaterie la Mediaș

Începând de azi, 4 iulie a.c., medieșenii se pot răcorii cu cele mai bune sortimente de gelato oferite de Nessa, prima gelaterie din Mediaș. Cele 12 sortimete de gelato preparate de medieșeanca Oana Vaschi Gabriela, se pot degusta la standul gelato, care este situat în zona treptelor de la BCR. Programul este între orele 11 și 20.

Oana Vaschi Gabriela a desprins secretele preparării acestui desert răcoritor în Italia, unde a absolvit cursuri de specialitate la Bologna, urmând ca dezoltarea profesională să continue la Sicilia, în viitorul apropiat.

În cadrul laboratorului Nessa, care este situat Str. Blajului nr 13, se prepara până la 40 sortimente de gelato, cele mai solicitate fiind cele din: vanilie, ciocolată belgiană, fistic, mago, căpșuni și cea denumită „Patrula cățelușilor” care are ca ingredient principal un biscuite de vanilie.

Programul de livrări la laborator este de la 12 -20, iar comenzile se pot face prin whatsapp la numărul de telefon 0773 941 523.

Oana Vaschi Gabriela mi-a spus ca este pregatită să participe și la evenimente cu Gelato Bar, care poate deveni elementul cheie al oricărui eveniment special, de la petreceri private, nunți și botezuri, la evenimente corporate. Urmează sa introducă și variante de gelato și sorbet fără zahăr. Sorbetul este din fructe proaspete, fără lapte.

Gelato este cuvântul italian pentru înghețată, derivat din cuvântul latin “gelātus”. În engleza americană, acest cuvânt se referă în mod obișnuit la soiurile de înghețată fabricate în stil italian tradițional. Gelato se face cu lapte, smântână, diferite zaharuri și aromă, cum ar fi fructele proaspete și piureurile de nuci. Gelato este un tip de înghețată moale care conține o cantitate relativ mică de aer.

Mai jos ai cateva fotografii cu sortimentele de gelato pe care le poți gusta, doar la Nessa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *