Spectacolul A FOST DOAR UN VIS, mâine la Casa Schuller

Mâine, 10 august a.c., spectacolul A FOST DOAR UN VIS, marca BIS Teatru ajunge la Mediaș pe micuța și cocheta scenă de la Casa Schuller. Intrarea este liberă de la ora 19:00, donațiile recomandate. Rezervări la 0746.088.049 (inclusiv SMS).

Medieșenii sunt invitați la un spectacol profund uman, în care vom regăsi teme actuale și controversate. Monodrama „A fost doar un vis”, care o are în centru pe actrița Andrada Grosu s-a jucat de nenumărate ori în ultimii ani pe scene din toată țara.

Cu un zâmbet și o respirație adâncă, actrița ne poartă cu dezinvoltură într-un carusel al vârstelor personajului. Vom recunoaşte anii ’80, prezenţele copilăriei, dramele inerente, despărţirile de cei dragi, păşirea către bătrâneţe. Reprezentația este urmată de o dezbatere pe tema abuzului sexual asupra femeii în context istoric, la care vor participa actrița Andrada Grosu, echipa proiectului și un psihoterapeut. Dezbaterea va fi moderată de regizorul Bogdan Sărătean. Evenimentul propune publicului medieșean o lecție vie de istorie, atât de necesară generației tinere.
Evenimentul face parte din “Spunem NU violenței domestice!”, un proiect implementat de Asociația Interakt Arts, cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda de Tineret.
IMPORTANT – Evenimentul NU este recomandat copiilor/ spectatorilor cu vârsta de sub 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *