Restaurantul The Dot: Comandă acasă, mâncare gătită la rang de artă!

Din această vară Restaurantul The Dot situat în Mediaș, strada Stephan Ludwig Roth nr. 14 (curtea interioară a magazinului Aria) a intrat foarte iute printre preferințele medieșenilor.

Diversitate, calitate, prospețime, sănătate și preparate delicioase, acestea sunt devizele restaurantului când vine vorba de orice masă. Cei de la Restaurantul The Dot nu fac rabat la cele menționate mai sus și ți-au pregătit  o gamă bogată de produse.

“Suntem atenți la calitatea ingredientelor, ne jucăm cu aromele și mirodeniile, creăm cu plăcere designul culinar și punem un strop de magie delicioasa în fiecare preparat. Oferim o gamă largă de produse : pizza, burgheri, paste, salate și preparate la grill”, spun cei de la The Dot.

Toate produsele sunt realizate cu ingrediente de la producători și distribuitori de top, la The Dot accentul fiind pus, mereu, pe calitate și pe o atenție deosebită la detalii.

Dacă nu ai timp, ești la serviciu sau pur și simplu vrei să îți vină mâncarea acasă, atunci trebuie doar să îți alegi ce vrei tu din meniul postat pe site-ul Restaurantului The Dot și să faci comanda la numărul de telefon 0752.211.215. Pe lângă preparatele culinare la The Dot  ai parte și de evenimente cu muzică live, stand – up comedy sau seri muzicale cu DJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *