Teatru de păpuși pentru copii la Sala Traube Mediaș

Sâmbătă, 9 aprilie a.c., la Sala Traube din Mediaș sunt programate două  reprezentații ale piesei de teatru pentru copii “Ursul păcălit de Vulpe și invitații”. Spectacolul este jucat de trupa de păpușari FUNtasticii, de la orele 16:00 si 18:00, are durata de 60 de minute, regia fiind semnată de Sabina Arsenie.

Cei de la Golden Party ne invită la spectacolul savuros în care principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul poate prea ușor de păcălit. Căutând mereu metode noi de a face rost de hrană fără prea mari bătăi de cap, Vulpea vrea să îl învețe pe Urs cum să pescuiască. Neștiind prețul pentru această activitate, Ursul se încumetă să ajute Vulpea.

După minute bune de umor și veselie, vom afla și deznodământul poveștii, învățând împreună că în viață, totul are un preț. Ce soartă a avut Ursul păcălit de Vulpe o să afle și noua generație de copii cărora vrem să le transmitem farmecul vechilor povești din popor.

Ursul păcălit de Vulpe continuă seria poveștilor copilăriei cu care generațiile de părinți sau bunici de acum au crescut. Povestea este pusă în scenă respectând toate indicațiile teatrului de păpuși, care pune accent pe conturarea fiecărui personaj, și unde, vocea naratorului este extrem de importantă.

Invitații speciali din desenele animate rusesti Masha și prietenul ei ( actori dechizati ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun și jocuri interactive.  Optional copiii au posibilitatea să se picteze pe față.

Biletele se găsesc online pe  Eventbook.ro și goldenparty.ro, stațiile SelfPay din Mediaș   sau la sala înainte de eveniment în funcție de disponibilitate. Rezervări pentru bilete la sala 0742422000. Pret bileț: 25 lei/copil  si 35 lei/adult.

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție, se filmează și se fotografiază !

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *