Raport de activitate CSM Mediaş 2020

Clubul Sportiv Municipal Medias şi-a publicat pe site raportul de activitate pe anul 2020.

“Deși în anul 2020 sportul a avut mult de suferit din cauza pandemiei de COVID-19, sportivii legitimați ai Clubului Sportiv Municipal Mediaș, alături de antrenorii lor, au participat la o serie de competiții sportive de anvergură, desfășurate la nivel național.

Antrenamentele, efortul susținut, seriozitatea și sacrificiul depus de sportivii și antrenorii lor, au adus o serie de rezultate.

Secția sportivă Tenis de masă:

Prin îndrumarea antrenorilor Sterea Viorel și Dan Daniel, în anul 2020, sportivii clubului au obținut următoarele rezultate:

Campionatul Național echipe Seniori divizia B tur – retur: băieți locul I și la fete locul III.

Promovarea echipei de băieți în liga superioară, respectiv în Divizia A Seniori.

Campionatul Național echipe Seniori divizia A tur băieți locul I.

Campionatul Național echipe Seniori divizia B tur fete locul II.

Secția sportivă Șah:

Prin îndrumarea instructorului Deliman Emil Aurel, la turneele susținute în anul 2020, sportivii clubului au obținut rezultate meritorii, competițiile și antrenamentele desfășurându-se online.

La competiția ”Cupa Ager – online” s-au obținut locurile I, și 2 locuri II, feminin și masculin, atât la ciclul primar, ciclul gimnazial cât și la liceu.

La competiția ”Șah Online – Open Epoli”, sportivii au ocupat 2 locuri I la băieți.

La Campionatul Național Școlar de Șah “Elisabeta Polihroniade” 5 sportivi au ocupat locul I, un loc II, și un loc III atât la băieți cât și la fete.

Secția de fotbal în sezonul competițional 2019-2020 a participat la campionat cu 3 echipe de juniori, ocupând locul 3 la Under 9, locul 4 la Under 11 și locul 6 la Under 13.

Echipa de baschet în sezonul competițional 2019-2020 a activat în Liga Națională de Baschet Masculin seniori, grupa valorică B, unde au ocupat locul 10 din 16 echipe.

Rezultatele obținute de aceștia reprezintă o dovadă evidentă că la Mediaș există o pepinieră care are rolul de a asigura viitorul sportului medieșan și de a avea în prim plan un țel unic: performanța, fapt pentru care le mulțumim”, spun cei de la CSM Mediaş.

Niciun comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *