CSM Medias debuteaza in noua editie a Ligii Nationale de Baschet

CSM Medias si CSM Focsani se vor duela in prima etapa a Ligii Nationale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Medias este programata azi, 11 octombrie, cu incepere de la ora 18.00.

Ambele echipe au reusit calificarea in faza a doua a Cupei Romaniei. CSM Medias a reusit o dubla victorie in fata celor de la CSM Miercurea Ciuc, scor 79-63, respectiv 87-70. De partea cealalta, echipa din Focsani s-a impus in prima partida, scor 71-57, urmand ca apoi sa cedeze la Tg. Jiu, scor 71-76.

„Echipa de Focsani s-a intarit destul de tare, au niste jucatori, care zic eu, sunt de mare valoare. Vom pregati meciul ca atare sa putem castiga in fata propriilor suporteri. ”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Tehnicianul a vorbit si despre celelalte echipe din Liga Nationala si considera ca toate echipele pot pune probleme pe terenul lor.

„Eu zic ca pe teren propriu, toate echipele pot pune probleme, inclusiv Voluntariului sau noua. Nu pleaca nimeni favorita cand joci in deplasare. Toate echipele s-au intarit, si-au luat cel putin 4-5 stranieri si va fi foarte dificil in toate jocurile din deplasare, bineinteles, si acasa, daca nu abordezi meciul cu o anumita seriozitate.”, a spus Mihai Popa.

Dupa un debut foarte bun in Cupa Romaniei, ne propunem sa incepem cu dreptul si in Liga Nationala, insa avem nevoie de sprijinul suporterilor. Intrarea la meci este libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *