Crosul Bucuriei , editia a IV –a

Sambata 28 septembrie a.c., are loc la Barajul Ighisul Nou cea de-a patra editia a Crosului Bucuriei.

“Incepem inscrierile la ora 9:00, iar startul va fi la ora 10:00. Participarea numeroasa a copiilor insotiti de parinti si bunici la editiile anterioare ale Crosului, ne-a demonstrat ca sportul nu are varsta, iar bucuria de a fi impreuna a fost premiul cel mare la finalul unei activitati outdoor. Va asteptam la o portie de sanatate rasplatita cu diplome, medalii si sansa de a fi castigatorul unuia din premiile oferite de Generali Asigurari si CITO Medias la tombola Crosul Bucuriei Editia a IV-a .

“Crosul consta in parcurgerea unei distante de 2 km in jurul Lacului Ighis ( distanta poate fi parcursa si in pas de plimbare ). Este un cros atipic, adresat tuturor, fara clasamente si timpi, cu mesaje motivationale de-a lungul traseului si premierea tuturor participantilor.

Vor fi alaturi de noi in calitate de parteneri si sponsori : Primaria Medias, Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus Medias, Directia Judeteana de Tineret si Sport Sibiu, Clubul Scolar Sportiv Medias, Apele Romane, Generali Asigurari, Crucea Rosie Filiala Medias, Centrul medical Elite, Piata Prim Com Medias, Politia Locala si Jandarmeria Medias.

 Diplome, medalii, tombola, vreme buna, muzica, sport intr-un cuvant BUCURIE”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *