Medias Bike Marathon: Program si recomandari

Maine, 7 septembrie a.c., se desfasoara la Medias Bike Marathon. Mai jos postez programul si cateva recomandari din partea organizatorilor.

Program:

Vineri 6 Septembrie

( locatie – Pensiunea Casa Honterus, str. Honterus nr. 11, Medias – zona de start)

  • 18:00-22:00 – Ridicare kituri start si inscrieri pentru traseele 25, 40, 75 km (in limita locurilor disponibile), inscrieri la KIDS RACE (inscriere gratuita)

 

Sambata 7  Septembrie

( locatie – START/FINISH str. Honterus, Medias)

  • 7:00 – 9:15 – Ridicare kituri start si inscrieri pentru traseele 25, 40, 75 km (in limita locurilor disponibile) si inscriere Kids Race (inscriere gratuita in limita locurilor disponibile – 130)
  • ‍9:15 – 09:30 – sedinta tehnica ( zona start)
  • 10:00 – start pe traseele de 75 km si 40 km
  • 10:30 – start pentru traseul de 25 km| 10:45– Start Kids Race ( 5-6 ani) | 11:00 – Start Kids Race ( 7-9 ani) | 11:15 – Start Kids Race ( 10-13 ani)
  • 12:00 – Premiere Kids Race
  • 13:30 – Gulash Party ( incinta Gradinei De Vara Traube, situata in Piata Regele Ferdinand I nr.16 – 3 min de mers pe jos de la zona de Start/Finish) – pe baza voucherului din kitul de participare.
  • 17:00 – Premiere

Recomandari pentru participanti

Toate cele trei trasee sunt de dificultate medie-grea, in functie de pregatirea fiecarui participant. In conditii de vreme buna (fara ploaie și pamant uscat), avand o conditie fizica buna, traseele pot fi parcurse in proportie de 98% pe bicicleta. Traseele au fost gandite sa ofere un parcurs cat mai placut și fluent de MTB, ajungand in puncte de belvedere și care sa puna in valoare Colinele Transilvaniei. Urcarile NU au fost gandite sa faca traseul greu, ci sa ofere poteci deosebite și peisaje de neuitat. Va rugam ca pe toate coborarile sa rulati prudent, mai ales in zonele unde o sa apara semne de atentionare. Va rugam sa respectati ceilalti concurenti, prin a face loc celor care vor sa depașeasca, mai ales cei de la trasee mai lungi decat al dumneavoastra.Abordati cursa in așa fel incat sa va puteti bucura de natura și de placerea pedalatului!

Ridicati kiturile de participare inca de vineri seara pentru a evita aglomeratia

Daca aveti posibilitatea, incarcati track-ul la care participati pe GPS-uri, telefoane, ceasuri –

Sa aveti asupra voastra camera de rezerva, kit de reparatii, pompa

Casca este obligatoriu sa fie purtata pe cap, iar curelele inchise pe tot parcursul traseului!

Nu uitati sa va hidratati atat pe traseu, cat și in CP-uri

Consultati harta traseului http://marathonmedias.ro/info-utile-medias-bike-marathon-2019/?fbclid=IwAR1jxNpCvMxYFB_ouaoRiA9tdLOeXCibeX–CIkIQvqxxI3R1gsBYSUCbew

Nu ratati Gulash Party-ul  care va avea loc in incinta Gradinei De Vara Traube, situata in Piata Regele Ferdinand I nr.16 (la 3 min de zona de START) și Tombola Concursului. Merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *