Meci amical cu baschetbalisti americani

In aceasta luna echipa de baschet CSM Medias sustine un amical cu o echipa din Statele Unite ale Americii. Este o selectionata a jucatorilor care au participat la Pro-campuri in SUA pe parcursul anului 2018, si care nu au angajament in acest moment.

Sunt jucatori dornici de afirmare si de expunere, cu potential,care au investit mult in ei, au multe de oferit si spera sa isi gaseasca contracte undeva in lume, chiar in Romania.

Meciul are loc in data de 21 februarie a.c., ora 18:00, iar echipa se numeste “OBC Romania-Tour Team” si mai sutine meciuri demonstrative la Cluj Napoca si Sibiu. Este pentru prima data cand o grupare sportiva din Statele Unite vine in Romania pentru o perioada atat de lunga (9 zile).

Meciul cu CSM Medias ii incanta foarte mult deoarece au aflat de rezultatele exceptionale din trecut ale echipei Gaz Metan Medias si de faptul ca acum se incearca o “renastere” a baschetului in orasul nostru, iar ei se bucura ca pot contribui la cresterea interesului pentru baschet la Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *