Teatrul T.a.C.T. Sighisoara prezinta PRAH

Teatrul T.a.C.T. Sighisoara invita publicul mediesean, joi, 28 februarie a.c., ora 18:00, in primitorul spatiu de la „Casa Schuller” pentru a urmari piesa de teatru „Prah”, de Gyorgy Spiro, regia: Cristian Ioan. Este o piesa despre “saracia cronica”, despre oamenii care nu-si pot depasi conditia orice s-ar intampla.

Titlul este imprumutat de la o cutie de cacao, Prah, ce se gaseste in dulapul din bucataria unei familii de oameni saraci. Un titlu banal, cu o incarcatura simbolica insa in derularea evenimentului ce bulverseaza traiul zilnic al modestului cuplu: castigarea unui premiu la un joc, destul de mare, incat sa le schimbe viata celor doi si sa-i situeze pe alta treapta a conditiei lor sociale. Apar proiectiile de viitor, discutiile contradictorii, developari din trecut, cearta pana la despartire.

T.a.C.T. Sighisoara este un teatru independent care a luat fiinta in anul 2007 si care se adreseaza spectatorilor de toate varstele , productiile teatrului sighisorean fiind apreciate de catre publicul din tara, dar si de catre publicul de origine romana prezent la reprezentatiile sustinute in cadrul turneelor din strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *