Cupa Mediasului marcheaza sfarsitul vacantei in motosport

Dupa o bine meritata vacanta de odihna, sportul auto romanesc reintra incet si sigur in partea finala a sezonului competitional 2018, parte care va decide campionii anului 2018.

Primii ”pasi” spre linia de start il vor face automobilele si pilotii licentiati in Campionatul National de Viteza in Coasta Divizia 2 Dunlop (CNVCD2) si asta pentru ca duminica, 26 august, municipiul Medias gazduieste cea de-a doua editie a Cupei Mediasului pentru divizia secunda a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. 

Dupa o perioada grea si anevoioasa necesara strangerii bugetului necesar pentru etapa de la Medias, inimosii organizatori locali, membrii ai Asociatiei Sportive Medias Motorsport, in frunte cu Ovidiu Dulacioiu si Florin Rosca, sprijiniti de autoritatile locale si de SN DECO, anunta cu satisfactie deschiderea inscrierilor pentru cea de-a XII-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Divizia 2 Dunlop, care se va desfasura duminica, 26 august, pe traseul Hula Baznei. 

”Ne bucuram sa readucem orasul nostru din nou pe harta motorsportului romanesc. Speram ca a treia editie, cea a sezonului 2019, va fi cu noroc si vom accede ca etapa in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Pentru acest lucru suntem constienti ca etapa de duminica va trebui sa se desfasoare in conditii excelente din toate punctele de vedere. In acest sens, beneficiem de sprijinul Consiliului Local si al Primariei Medias, precum si de ajutorul a inimosi parteneri locali. Tuturor le multumim, iar participantilor le transmitem chemarea – veniti la Medias in numar cat mai mare pentru ca nu stiti ce pierdeti!” a declarat Ovidiu Dulacioiu, presedintele Asociatiei Sportive Medias Motorsport.

Competitia este deschisa pentru toti pilotii detinatori de licenta FRAS, indiferent de ramura de automobilism in care activeaza, dar in principal, concurentilor care se intrec in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Divizia 2 Dunlop.

Traseul competitiei

Program Cupa Mediasului:

Duminica, 26 August 2018

11:00 – Recunoastere – Mansa I
11:40 – Recunoastere – Mansa a II-a
12:20 – Antrenament cronometrat
14:15 – Concurs – Mansa I
15:15     – Concurs – Mansa a II-a
16:15 – Concurs – Mansa a III-a
19:30 – Festivitatea de premiere

Pentru buna desfasurare a competitiei sectorul drumului national 14 A cuprins intre km 2+800 si km 5+800 va fi inchis duminica, 26 august 2018, intre orele 10:30 – 13:00 si intre 14:00 – 17:00.

Inscrierile sunt deschise pana vineri, 24 august, la ora 20:00, iar taxa de inscriere se achita in contul bancar al organizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *