Festival Handmade la Sibiu

Simte cum mii de furnicaturi de emotie si placere iti inunda corpul si pregateste-te sa fii provocat creativ si gustativ, in Festivalul Handmade Creative Buzz, la cea mai mare editie a verii!

Un festin de culori, forme si arome, te vor rasfata timp de trei zile, in centrul istoric al Sibiului, cu mesteri artizani care te asteapta cu bijuterii boeme,  decoratiuni nonconformiste si jucarii pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet si migala.

“Ne-am ambitionat sa eliberam de masini, o jumatate din Piata Mica, pe care, o vom reda comunitatii, pentru 3 zile inspirate si relaxate. Vino in tihna, pentru a incerca din toate delicatesele pregatite, si pentru a afla povestile produselor realizate cu rabdare si iubire, de catre artizani.

90 de expozanti iti vor provoca simturile, din care aproximativ 20 de artizani, fac cunostinta pentru prima oara cu publicul sibian. Fiecare editie de targ, sustine activitatea Asociatiei de Poveste, care se dedica anual pentru 250 de copii nevoiasi, carora le ofera oportunitati de autodezvoltare echilibrata si sanse egale pentru o viata implinita. Festivalul are ca scop popularizarea creativitatii si talentului romanesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate exceptionala”, spun organizatorii.

Creative Buzz sustine antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turisti si localnici, transformand Sibiul pentru cateva zile, intr-o oaza a creativitatii, la care participa floarea artizanilor locali si din intreaga tara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *