Angajatii Primariei Medias, specializati de Fundatia Printul de Wales

O parte din angajatii Primariei Medias ce sunt responsabili de proiecte de pastrare a patrimoniului local vor participa in aceasta luna la Scoala de Vara, organizata de Fundatia Printul de Wales.

Foto: Bogdan Nicolae

“Fundatia Printul de Wales multumeste zecilor de studenti la arhitectura, inginerie si tinerilor arhitecti care au aplicat pentru burse la Scoala de Vara “Conservare vs Restaurare“, ce va incepe in 27 august a.c., la Medias. Am primit multe aplicatii foarte bune si am avut de facut alegeri dificile.

Foto: Bogdan Nicolae

Bursierii Fundatiei Printul de Wales sunt studenti de la universitatile din Bucuresti, Cluj si Iasi, de la Universitatea din Florenta din Italia, si de la Universitatea Kent din Marea Britanie. Arhitectii selectionati provin de la ateliere de arhitectura din Romania, Republica Moldova si Germania – multi din trei ei fiind direct implicati in proiecte de restaurare a unor cladiri istorice, unele aflate pe lista UNESCO.

1. Anda Scupin
2. Andra Vladoiu
3. Andreea Barsan
4. Alexandra Visan
5. Bianca Turnea
6. Catalin Verciuc
7. Cristina Iordache
8. Denisa Taunean
9. Elsa Mombelli
10. Filip Vlad Andrei
11. Ina Crisan
12. Ioana Ciobanu
13. Ion Tarsina
14. Madalina Bunei
15. Nicolae Salistean
16. Ovidiu Terchila
17. Razvan Stanciu
18. Raluca Zbarcea
19. Ruxandra Coroiu
20. Teodora Delia Bazgan

Felicitari participantilor si mult succes!”, anunta reprezentatii fundatie.

Cu doi ani in urma  am avut placerea sa il cunosc pe Henry Rumbold, mesterul zidar adus in Romania de Printul Charles. Detalii ai aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *