Crosul Bucuriei, editia 2018

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala (CITO) Medias in parteneriat cu Primaria Medias, Directia Judeteana de Tineret si Sport Sibiu, Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus Medias, organizeaza in data de 09 iunie 2018 ora 9:00 la lacul Baraj Ighis din Medias, a treia editie a “CROSULUI BUCURIEI”.

Sub deviza “Contribuie la bucuria celor din jurul tau prin simpla ta participare la “Crosul Bucuriei” va invitam sa fiti alaturi de rezidentii si angajatii CITO Medias, sportivii din cadrul Clubului Sportiv scolar Medias, Voluntarii din cadrul Asociatiei Dianthus si a Asociatiei Phoenix Speranta, elevii scolilor generale din Medias precum si invitati din comunitate, la un eveniment sportiv accesibil tuturor.

Crosul consta in parcurgerea unei distante de 2 km in jurul lacului Ighis (distanta poate fi parcursa si in pas de plimbare). Va fi un cros atipic, fara clasamente si timpi, cu mesaje motivationale de-a lungul traseului si cu premierea tuturor participantilor.

”Prin toate activitatile desfasurate in cadrul competitiei s-a urmarit socializarea, dar si educarea pentru o viata sanatoasa, traind totodata experiente inedite intr-un cadru natural. Pe langa cultivarea respectului fata de mediul inconjutator, participantii – indiferent de varsta, au fost pusi in situatia de a-si cunoaste si chiar depasi propriile limite. Participarea numeroasa a copiilor insotiti de parinti si bunici la editiile anterioare ale Crosului, ne-a demonstrat ca sportul nu are varsta, iar bucuria de a fi impreuna a fost premiul cel mare la finalul unei activitati outdoor” a declarat Daniela Halmaci , director CITO Medias.

Efortul participantilor va fi rasplatit cu medalii, diplome de participare, participarea la tombola si multa bucurie.

Sponsori si sustinatori: Apele Romane, Generalli, Konsta Splendid, Crucea Rosie Medias, Meditur, CSS Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *