Lansare de carte – prof. dr. Razvan Mihai Neagu

In data de 13 iunie a.c., de la orele 18, este programata la Primaria Medias lansarea cartii ”FORMAREA ELITEI ORTODOXE DIN TRANSILVANIA, BANAT SI CRISANA LA SFARSITUL SECOLULUI AL XIX-LEA SI INCEPUTUL SECOLULUI AL XX-LEA. STUDENTI ROMANI DIN TRANSILVANIA, BANAT SI CRISANA LA FACULTATEA DE TEOLOGIE A UNIVERSITATII DIN CERNAUTI (1875-1918)”, autor profesor dr. Razvan Mihai Neagu.

Volumul va fi prezentat de prof. dr. Vasile Marculet, col. (r) dr. Alexandru Bucur, prof. Helmuth Knall si prof. dr. Mihai Chiriac.

Razvan Mihai Neagu s-a nascut la 10 mai 1983 la Turda. Este absolvent al Colegiului National ”Mihai Viteazul” din orasul natal (2002) si al Facultatii de Istorie si Filosofie, sectia Istorie-Relatii internationale si Studii europene a Universitatii ”Babes-Bolyai” din Cluj Napoca (2006). A urmat stagiul doctoral la Institutul de Istorie ”George Baritiu” din Cluj-Napoca al Academiei Romane, sub coordonarea prof.univ.dr. Nicolae Edroiu. Subiectul abordat a fost”Politica beneficiala a papalitatii de la Avignon in Transilvania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *