Concertul “De la Beatles la standarde jazz”

Azi, 29 ianuarie, de la ora 18:00, publicul sibian este invitat la inaugurarea „Stagiunii ICon Arts @ Biblioteca ASTRA” prin concertul – eveniment sustinut de Adrian Nour Trio. Intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile, prin solicitarea invitatiei electronice la adresa bjastrasibiu@gmail.com

Cunoscutul actor si finalist de la Vocea Romaniei va aborda, impreuna cu band-ul sau, un program cu totul iesit din tipare. De la Beatles la standarde jazz, Adrian Nour va interpreta, in maniera proprie, o selectie de piese pe care le-ati indragit dintotdeauna, insa nu le-ati banuit vreodata calitatile in versiune jazz.

Cu prilejul acestui eveniment, Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu propune expozitia „Jazz pe vinil”, o incursiune in istoria jazzului si a Festivalului de jazz de la Sibiu. Vor fi aduse la lumina o serie de discuri de colectie, prin intermediul carora sunt rememorate personalitati si evenimente muzicale de exceptie ale scenelor de jazz romanesti si internationale. Regasim aici nume de marca ale muzicii romanesti: Aura Urziceanu, interpretand Bach, Paganini sau Duke Ellington, Marius Popp, precum si discuri de Johnny Raducanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *