50 de lei un bilet pentru meciurile cu FCSB si Juventus Bucuresti

Azi se pun in vanzare biletele pentru primele meciuri din 2018 ale Gaz Metan Medias, pe teren propriu. Pretul unui bilet va fi de 50 lei in toate sectoarele stadionului si va permite celor care il achizitioneaza accesul atat la partida cu FCSB, cat si la urmatorul joc de pe teren propriu, in compania lui Juventus Bucuresti.

Gaz Metan joaca sambata, 3 februarie, de la ora 20:45, pe teren propriu prima partida oficiala din 2018. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare incepand de luni, 29 ianuarie, la casieriile Stadionului Gaz Metan. De luni pana vineri, programul de vanzare al acestora este intre orele 15:00-18:00, iar sambata intre orele 16:00 – 20:45. In ceea ce ii priveste pe posesorii de carduri Cashback World, acestia isi pot ridica biletele cu valoare 0 de la casieria Stadionului Gaz Metan de luni, 29 ianuarie, pana joi, 2 februarie, in intervalul orar 15:00 – 18:00.

Va reamintesc ca pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa Scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului, vizavi cu magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in Piata Agroalimentara, la iesirea spre strada Virgil Madgearu (zona centrala). De asemenea, cu trei ore inainte de startul partidei vor mai functiona inca doua case de bilete, la intrarea in Tribuna 2, respectiv la intrarea in Tribuna 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *