Florin Piersic pe scena alaturi de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu

Florin Piersic va urca pe scena Salii Thalia alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat Sibiu. Filarmonica de Stat Sibiu a pregatit pentru joi, 1 februarie a.c., cu incepere de la ora 19:00, un eveniment deosebit, un concert simfonic cu narator. Pentru prima data in istoria institutiei, Florin Piersic va urca pe scena Salii Thalia alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat Sibiu pentru a interpreta rolul de narator in Suita ‘Peer Gynt’ de Edvard Grieg.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ilarion Ionescu-Galati. Programul concertului va mai cuprinde Concertul nr.1 pentru pian si orchestra in Mi bemol major, S.124, LW.H4 de Franz Liszt, la care invitat este pianistul Dmitrii Kiselev. Evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Sibiu.

Datorita interesului foarte mare aratat de publicul sibian pentru acest eveniment Filarmonica de Stat Sibiu a decis ca, repetitia generala de joi, 1 februarie 2018, ora 10:00 sa fie cu public. Biletele pentru repetitia generala au o valoare generala de 10 lei si pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Salii Thalia, in 30 si 31 ianuarie 2018 intre orele 10:00-12:00 si 13:00-16:00 sau joi 1 februarie in intervalul orar 9:00-10:00.

Biletele pentru acest concert se pot procura de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. Pretul unui bilet este de 20 si 30 de lei. Se acorda o reducere de 50% pentru elevi, studenti si pensionari. Programul complet al stagiunii poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *