Anul incepe excelent pentru sporturile de contact in Sibiu

La initiativa SUPERPRO TEAM, una dintre cele mai titrate echipe din sportul de contact mondial, Sibiul va gazdui gala SUPERPRO FIGHT NIGHT. Evenimentul are loc in data de 20 ianuarie, la Sala Transilvania, si va aduce in fata sibienilor unii dintre cei mai buni luptatori din noua generatie de talente SUPERPRO.

“In ultimul deceniu, SUPERPRO TEAM a livrat pe scena mondiala campioni de rasunet precum Rico Verhoeven, Benny Adegbuyi sau Alber Kraus, iar astfel de evenimente au rolul de a descoperi si forma noua generatie a echipei noastre, sportivi care sunt intr-o ascensiune rapida, au deja un nivel ridicat, precum si potentialul sa-i ajunga, ca performante si popularitate, pe cei trei mari campioni amintiti”, a declarat Adrian Florita, reprezentant al SUPERPRO TEAM si organizator al evenimentului din 20 ianuarie.

Aceasta este si povestea lui Gradus Kraus, fiul legendarului Albert Kraus, (campion K1 MAX si multiplu CM), care va urca in ring la categoria 63 kg, sub indrumarea tatalui sau. In acelasi timp, delagatia olandeza va fi coorodonata de catre Dennis Krauweel, antrenorul CM Glory, Rico Verhoeven, considerat de catre specialisti ca fiind cel mai titrat tehnician din kickboxing-ul profesionist.

SUPERPRO FIGHT NIGHT are programate opt meciuri de kickboxing si doua de box, doua categorii, box si kickboxing, cu sportivi de top din Romania, Moldova si Olanda precum: Max Van Gelder (NL), Aurel Ignat (MD), Mircea Dumitrescu (RO), Richie Van Dijk (NL), Andrei Ostrovanu (RO), Adrian Batranu si multi altii.

Evenimentul va avea loc la Sala Transilvania, in data de 20 ianuarie, de la ora 19. Biletele costa 25 de lei si pot fi achizitionate online pe eventim.ro sau in punctele de vanzare eventim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *