La Sibiu se deschide adapostul Animal Life

Cel mai important proiect al asociatiei sibiene Animal Life este noul adapost ce a fost construit in Dealul Gusteritei. Cu eforturi supranaturale si cu bani dramuiti pana la ultimul leut, adapostul a fost finalizat in 2017 in proportie de 90% iar pana la finalul acestei luni va fi inaugurat. Adapostul va functiona ca un centru de plasament in care animalele vor fi cazate pana la adoptie. Adiacent, adapostul va dispune de un mic cabinet medical cu un spatiu de cazare pentru cazurile grave.

 

„Cladirile gandite de noi nu ne vor ajuta doar sa cazam animale ci aici vrem sa fie un loc in care sa putem efectua tratamente medicale si in special sterilizaril pe care le oferim gratuit celor care nu isi permit aceste costuri. Mai mult, adapostul va deveni locul in care persoanele dornice sa ne ajute pot veni la intalnirea cu noi si protejatii nostri. Vom putea in sfarsit sa avem un program de socializare a cateilor, vom putea organiza activitati cu copii si familii iar potentialii sponsori pot vedea foarte clar unde ajunge ajutorul lor. Nu am fi reusit niciodata finalizarea acestui proiect imens fara sprijinul unor prieteni extraordinari, Nicola Lehmann si asociatia Streunerhilfe International, Marianne Brass si asociatia Freie Tierhilfe, Marion Kellberger de la Vilshofener Hunderettung und Tiertafel, Aurelia Heilwagen, Barbara Maluck si multor altora carora le suntem profund recunoscatori”, spune Andreea Roseti.

Principala activitate a asociatiei in anul precedent a fost gestionarea si ajutorul pentru animalele de companie si de ferma aflate in dificultate. Asociatia a preluat 237 de caini (cu 9,4% mai multi decat in anul precedent) si 196 de pisici (cu 40% mai multe decat in 2016). 195 de caini, respectiv 157 de pisici au fost oferite cu succes spre adoptie iar 354 de caini si 414 pisici au trecut prin procedura de sterilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *