Graham Jarvis a castigat pentru a sasea oara Red Bull Romaniacs

Graham Jarvis a castigat pentru a sasea oara Red Bull Romaniacs. Britanicul supranumit “Regele Carpatilor” s-a impus in a 14-a editie a Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard enduro din lume. Mario Roman si Paul Bolton au urcat pentru prima data pe podium, clasandu-se pe doi respectiv trei, iar top 5-ul a fost completat de Manuel Lettenbichler si Travis Teasdale.

“Nu imi vine sa cred, am castigat pentru a sasea oara, este mai mult decat am visat vreodata. In fiecare an traseul devine din ce in ce mai greu si toti maresc ritmul. Este o experienta incredibila. Sunt fericit ca am ajuns la finis. In ultima zi chiar m-am chinuit, nu ma deranjeaza sa recunosc ca la 42 de ani devine mai dficil sa stai patru zile la rand pe motocicleta.  De-a lungul celor patru zile treci printr-o serie de stari si sunt atat de obosit incat nu vreau decat sa stau si sa ma relaxez”, spune Graham Jarvis (locul 1 clasa Gold, Marea Britanie).

Editia 2017 a Red Bull Romaniacs a debutat marti, 25 iulie, cu showul urban din centrul Sibiului si a continuat cu patru zile de off-road, castigatorii fiind stabiliti dupa sosirea de pe dealul Gusteritei de sambata, 29 iulie.

In fata a mii de fani entuziasti, riderii, ajunsi deja la capatul puterilor dupa zecile de provocari extreme si sutele de kilmoteri de off-road, au mai facut un ultim efort. In uralele publicului, romaniacii au incercat sa ajunga pana in varful urcarii aproape verticale de la finis si apoi sa ruleze cu viteza potrivita pe evantaiul care a precedat linia de sosire. Daca nu si-ar fi calculat bine viteza ar fi ajuns in balta cu noroi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *