Centrul de Vacanta Zum-Zum Copsa Mica la final…

Vineri, 28 iulie 2017, s-a incheiat cea de-a IX-a editie a Centrului de Vacanta Zum-Zum Copsa Mica, care s-a desfasurat in perioada 17-28 iulie 2017, adunand aproape 100 de copii, 8 animatori si 8 voluntari.

si in acest an, Consiliul Local Copsa Mica a finantat participarea la centru a unui numar de 30 de copii din scolile din oras care s-au remarcat de-a lungul anului scolar. Copiii au participat cu entuziasm la activitati variate precum jocuri de exterior si interior, activitati manuale, concursuri, dans, pictura, quilling, confectionare de costume, excursie etc.

Ca de obicei, azi “albinutele” stupului Zum-Zum si-au invitat parinţii, bunicii si prietenii la un mic spectacol unde au dansat, au cântat, au spus povesti si si-au prezentat o parte din lucrarile confectionate in cadrul celor doua saptamani.

“Multumim inca o data celor care au facut posibila desfasurarea in conditii foarte bune a acestui proiect: Primaria Copsa Mica, Liceul Tehnologic Nicolae Teclu Copsa Mica, Comitetul de infratire Copsa Mica – L`Hermitage, Asociatia HES Franta si bineinteles echipei de animatori si voluntari care a pastorit stupul Zum-Zum”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *