Crosul Bucuriei – editia a II a

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala (CITO) Medias impreuna cu Primaria Medias si Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus organizeaza sambata, 22 iulie 2017, incepand cu ora 9:00, la lacul Baraj Ighis din Medias, a doua editie a “CROSULUI BUCURIEI”.

Sub deviza “Contribuie la bucuria celor din jurul tau prin simpla ta participare la “Crosul Bucuriei””,  organizatorii invita iubitorii de natura si sport la miscare in aer liber.

Crosul consta in parcurgerea unei distante de 2 km imprejurul lacului Ighis (distanta poate fi parcursa si in pas de plimbare). Organizatorii si participantii sunt rezidentii si angajatii Centrului de Integrare prin Terapie  Ocupationala din Medias, impreuna cu toti cei care doresc sa promoveze bucuria de a fi impreuna si vor fi prezenti la lacul Ighis sambata, 22 iulie, incepand cu ora 9:00.

Va fi un cros atipic, fara clasamente si timpi, cu mesaje motivationale si avand tematica bucuriei.

“In orice vrei sa faci, e foarte important sa oferi puterea exemplului. Daca vrei sa fii un exemplu pentru altii, fii tu primul si recomanda si altora sa faca. Inoveaza, deschide drumuri, arata ca se poate!”, transmit organizatorii.

Efortul celor prezenti va fi rasplatit cu medalii, diplome de participare, tombola, precum si o surpriza pentru participanti la care se adauga multa bucurie. Participarea este libera si toti cei care ajung la sosire sunt declarati castigatori.

Sponsori si sustinatori: Apele Romane, Crucea Rosie Medias, CSS Medias, Meditur, Magazin Fan Sport, Konsta Splendid, Asociatia Phoenix Speranta, Generalli, II Mihu Ioan Craciunelu, Active Business Events.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *