Incep inscrierile la editia a IX-a a Sibiu Streetball

Incep inscrierile la „Sibiu Streetball”, cea mai mare competitie de baschet 3×3 din Transilvania. Cele peste 60 de echipe din tara si strainatate, asteptate sa participe la cea de-a IX-a editie a turneului se pot inscrie online, incepand de luni, 3 iulie, si pana vineri, 7 iulie. Editia a IX-a a „Sibiu Streetball” si cea de-a doua a grupei „3×3 Sibiu Challenger” se desfasoara intre 14-16 iulie, in Parcarea Teatrului.

Peste 60 de echipe din tara si din strainatate sunt asteptate sa participe la aceasta editie a competitiei. La turneu se pot inscrie atat echipe de fete, cat si de baieti, la categoriile de concurs: U13, U15, U18, +35 si Open Masculin si Feminin (+16). Incepand de anul acesta, organizatorii au creat si o categorie dedicata companiilor, dand sansa angajatilor sa se dueleze intre ei pentru titlul de „Cea mai buna companie” la baschet 3×3.
Gandit ca un „festival al baschetului”, turneul aduce, la editia a noua, o serie de concursuri conexe pentru spectatori. Asadar, cei care asista la „Sibiu Streetball” se pot inscrie la concursuri de aruncari de trei puncte, de aruncari libere, de slam dunk sau concursuri de indemanare. Baschetul 3×3 este recunoscut de Federatia Internationala de Baschet (FIBA) si a devenit, de anul acesta, sport olimpic, fiind inclus in programul urmatoarei editii a Jocurilor Olimpice, Tokyo 2020, de catre Comitetul Olimpic International( CIO – Comitetul International Olimpic).

Inscrierile se fac exclusiv online, in perioada 3-7 iulie, la linkul: http://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball/inscriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *