Primul eveniment la Arena Platos Paltinis – Day and Night

Complexul Arena Platos Paltinis deschide noul sezon al evenimentelor de vara cu „Day and Night”. Timp de doua zile, la Paltinis vor fi concursuri de biciclete sau de skateboard si zeci de alte atractii menite sa le puna copiilor zambetul pe buze.

Editia din acest an a „Day and Night” va dura doua zile. Vineri, 16 iunie a.c., participanții la evenimentele sportive vor avea ocazia sa se acomodeze cu traseele si cu rampa de skateboard ca sambata sa dea tot ce au mai bun in ei pentru a castiga concursul. Copiii intre 5 si 10 ani, precum si cei intre 10 si 14, se vor putea intrece cu trotineta offroad sau cu bicicletele pe traseul de la baza complexului.

Pentru cei mai sportivi si trecuți de varsta la care se obtine buletinul, concursurile si probele se anunta ceva mai dificile. La Skateboard Miniramp Jam Session se pot inscrie toți participanții care au atins un nivel mediu de skateboard. Concursul nu are taxa de participare si fiecare concurent va avea la dispoziție 1 minut in calificari si 1 minut in finala pentru a-si demonstra abilitatile. Calificarile vor fi precedate de patru ore de jam session, unde concurenții isi vor putea studia adversarii si vor putea exersa pentru concursul propriu-zis ce va incepe la ora 16.

Concursul vedeta al zilei va fi insa cel de downhill pe mountain-bike. Taxa de participare la acest concurs este de 100 de lei si include doua cartele pentru accesul pe telescaun. De asemenea, concursul nu se adreseaza tinerilor sub 14 ani pentru ca urmeaza sa se desfasoare pe traseul rosu, un traseu de viteza, cu obstacole specifice, cu zone de sarituri peste partia de sanii si cu nenumarate contrapante si saritori.

Concursul de downhill e structurat pe categorii de varsta, Juniori – sub 18 ani, Adulti – peste 18 si si femei. Inscrierile si antrenamentele vor avea loc sambata, 17 iunie, de la ora 10. La ora 12 incep calificarile iar la ora 15 va avea loc finala. Toate concursurile din cadrul evenimentului Day and Night au loc sambata, 17 iunie.

Primul eveniment din cadrul acestui sezon se va incheia cu un party ce va tine o buna bucata din noapte, animat la pupitru de DJ Dex si DJ Undoo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *