Participa la experiente idilice la Transylvania Horse Show 2017!

De maine, 16 iunie a.c.,  la Prod, la 16 kilometri de Sighisoara, in comuna Hoghilag, se desfasoara cea de-a saptea editie a Transylvania Horse Show, votat pentru a cincea oara in ultimii sase ani cea mai populara competitie ecvestra universitara din intreaga lume.

Ca in fiecare an, Transylvania Horse Show va gazdui doua tipuri de competitii oficiale: Cupa Romaniei la proba completa (cu probele de dresaj, obstacole si cross-country, obstacole naturale pe teren variat) categoria Novici si Prenovici, organizata in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana (FER) si Concursul International Universitar -Cupa Natiunilor pentru Studenti, organizat in colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

95 de calareti din 15 tari s-au inscris la Transylvania Horse Show 2017, unul dintre cele mai indragite evenimente universitare din lume. Participanti din Marea Britanie, S.U.A., Irlanda, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia, Finlanda, Suedia, Norvegia, Spania, Estonia s-au inscris cu doua luni inainte de inceperea evenimentului la Concursul International Universitar-Cupa Natiunilor.

 

Gandit ca un show, evenimentul a reusit sa aduca in atentia publicului larg echitatia ca sport profesionist si amator. Editia de anul trecut a reunit peste cinci mii de spectatori, adulti si copii, veniti sa vada competitiile ecvestre, demonstratiile de acrobatie ecvestra, dresajul cu cai frizieni si sa participe la activitati multi-culturale.

In cadrul evenimentului, organizatorii au pregatit o serie de activitati noi de agrement si explorare a naturii: o zona extinsa de agrement cu cai si ponei pentru cei mici, drumetii; un aventura park amenajat cu teren de volei, tras cu arcul, tir cu pusca air-soft; ateliere creative de palarii de cowboy, pictura pe apa, potcoave din lemn, puzzle-uri cu cai; yoga in aer liber pentru copii; atelier despre pasarile din zona Transilvaniei, plus o zona ampla de obiecte hand-made, bunatati locale si un spatiu nou dedicat vegetarienilor.

In premiera pentru aceasta editie, impreuna cu Colinele Transilvaniei se vor organiza multiple activitati conexe evenimentului, pentru a contura un program de weekend inedit, in imprejurimile Sighisoarei. De la excursii cu bicicleta inspre eveniment si de la eveniment spre obiective din zona (biserici fortificate), cine in localuri din top din imprejurimile Sighisoarei, cazari recomandate, ce faciliteaza acces la eveniment prin abonamente la pret redus si multe altele.

Mai multe detalii despre Transylvania Horse Show pe www.horseshow.ro si pe www.facebook.com/horseshow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *