Au inceput inscrierile la Medias Bike Marathon

Amatorii de ciclism cross-country se pot inscrie la prima editie Medias Bike Marathon. Formularul de inscriere este postat pe site-ul competitiei, care se desfasoara in data de 9 septembrie 2017. Primii 300 de inscrisi cu plata confirmata primesc in kitul de start un tricou tehnic de ciclism.

Medias Bike Marathon este o competitie de ciclism cross-country care are ca scop promovarea vietii active, mai aproape de natura si se adreseaza atat biciclistilor amatori, cat si celor profesionisti.

Concursul se desfasoara de-a lungul a trei trasee de 25, 42, respectiv 70 de kilometri care parcurg mai multe sate din regiunea Tarnavelor. Organizatorii Medias Bike Marathon sunt Primaria Medias, Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu si comunitatii locale de ciclisti.

Premierea la traseele de 42 si 70 de km se va face pe 5 categorii de varsta (14-17, 18-29, 30-39 ,40-49, peste 50 si elite open), masculin si feminin, iar la traseul de 25 km open masculin si feminin. Premiile constau in bani si produse de la sponsori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *