Festivalul handmade Creative Buzz, editia 2017

Dragostea pentru arta a adunat mesterii populari, dar si impatimitii de creatii unice la cea de-a 11a editie a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, in perioada 24-26 martie, locul magic de intalnire fiind Forumul German din strada General Magheru nr. 1-3.

“Vi se pregatesc trei zile de cumparaturi, patiserie de casa, ateliere de ciocolata pentru copii, codite impletite, live bending show & distractie, in care va facem cunostinta cu cei mai faini mesteri! Cu muzica buna, la un ceai aromat, sa ne bucuram de inceputul primaverii impreuna!”, spun organizatorii. 

Obiecte de decor, bijuterii si accesorii, ladite pictate, jucarii inedite, cosmetice naturale, dulceturi de casa si multe altele, le gasiti cu prisosinta la festivalul handmade Creative Buzz, la care sunt invitati toti admiratorii produselor handmade.

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la editia XI-a  si isi asteapta vizitatorii la Forumul German,  in perioada 24-26 martie, zilnic intre 10:00-20:00, cu 35 de expozanti si artisti din toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *