Selectie publica a proiectelor pentru activitati culturale

Azi, 23 martie 2017, Primaria Medias lanseaza sesiunea de selectie publica a proiectelor pentru activitati culturale care vor beneficia de finantare nerambursabila de la bugetul local al municipiului Medias pe anul 2017. Propunerile de proiect pot fi depuse in perioada 23 martie – 24 Aprilie 2017, la Registratura Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret.

Acordarea de finantari nerambursabile si criteriile pe baza carora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati culturale nonprofit de interes general“ aprobat prin HCL 111/ 17.03.2017.  Ghidul de finantare precum si formularele de solicitare a finantarii pot fi descarcate de pe site-ul Primariei Municipiului Medias.

Informatii suplimentare cu privire la procedura de selectie a proiectelor pot fi obtinute la sediul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret – Primaria Municipiului Medias.

Perioada de selectie a activitatilor sportive conform “Ghidul privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati sportive nonprofit de interes general” va fi adus la cunostinta dupa publicarea acestuia in Monitorul Oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *