„Cupa CLT” – editia a II – a

Primaria Municipiului Medias, prin Consiliul Local al Tinerilor, organizeaza, in perioada 31 martie – 2 aprilie a.c., la Sala Polivalenta din cartierul Vitrometan, proiectul intitulat „Cupa CLT – editia a II – a”, adresat elevilor claselor IX- XII din unitatile de invatamant locale.

In cadrul evenimentului, se vor desfasura competitii la urmatoarele discipline: fotbal – baieti si fete; handbal – baieti si fete; tenis cu piciorul – baieti; baschet – baieti si fete, iar propuneri pentru alte discipline pot fi trimise pe adresa: cltmedias2016@gmail.com.

Unitatile de invatamant se pot inscrie in perioada 21 – 27 martie 2017, pe adresa de e-mail: cltmedias2016@gmail.com, mentionand numele si numarul de telefon ale profesorului coordonator, unitatea de invatamant, numarul de clase participante si sporturile pentru care se opteaza, numele echipei/echipelor ales(e) in unanimitate de membrii acesteia.

Atasat in mail-ul de inscriere se depun si copii ale cartilor de identitate ale tuturor participantilor. Pentru elevii care se vor inscrie fara profesor coordonator, acestia au obligatia sa-si asigure un mentor coordonator, cu varsta peste 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *