Sibiu: Premiera filmului “Dimineata care nu se va sfarsi”

Sibienii pot vedea, in aceasta seara, in premiera, un film realizat de Ciprian Mega, preot ortodox, parohul Bisericii Romanesti din Cipru. De la ora 19.30, va avea loc proiectia speciala a filmului “Dimineata care nu se va sfarsi”, la Cinema ARTA. La eveniment va fi prezent actorul Ovidiu Crisan.  Filmul a fost premiat recent la Festivalul International de la Terni (Italia) cu Premio Istess per il Giubileo della Misericordia, cea mai importanta distinctie a festivalului.

„Chiar daca actiunea se petrece in afara tarii, filmul vorbeste despre Romania si despre romani. Despre o Romanie traita departe, insa cu aceleasi temeri, cu aceleasi neimpliniri si cu frustrari mai adanci decat cele intalnite acasa. E un film despre frica si deznadejde, despre coruptie si indiferenta, dar, mai presus de toate, despre credinta si iertare”, a declarat Ciprian Mega, regizorul filmului.

„Actiunea filmului se bazeaza pe fapte reale, iar personajele exista. Este un film despre frica, deznadejde si in acelasi timp despre coruptie, dar cred ca cel mai mult este un film despre iertare“, a spus actorul Ovidiu Crisan, interpret al unuia dintre rolurile principale.

Dimineața care nu se va sfârși [trailer oficial] from Ciprian Mega on Vimeo.

„Cata vreme nu ne vom asuma bezna dinauntrul si din jurul nostru, nu vom putea face ca scanteia divina din noi sa aprinda o noua dimineata”, a adaugat Ela Ionescu, interpreta rolului principal feminin din aceasta productie.

Biletele pot fi cumparate de la casieria cinematografului, din Piata Aurel Vlaicu nr 11, telefon: 0269.440.300.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *