Mediesenii sunt obligati sa afiseze tablitele de identificare ale imobilului

Mediesenii care nu isi afiseaza la loc vizibil tablitele tipizate cu elementele de identificare administrative ale imobilului sunt pasibili de amenda de la 100 la 300 de lei. Anuntul a fost postat ieri pe pagina de internet a Primariei Medias.

“In conformitate cu prevederile art.1 punctul 21 din anexa HCL nr.166/2009 privind actualizarea HCL nr. 10/2005 modificata prin HCL nr. 47/2007 pentru aprobarea normelor si regimului contraventiilor privind gospodarirea, pastrarea ordinii si linistii publice, comert, protectia conservarea si dezvoltarea zonelor verzi si cresterea animalelor in municipiul Medias, proprietarii imobilelor au obligatia de a afisa la loc vizibil tablite tipizate cu elementele de identificare administrative ale imobilului. Neaplicarea acestor tablite se sanctioneaza cu amenda de la 100 la 300 de lei.

Aceasta prevedere se aplica atat la case, cat si la blocuri unde sunt constituite Asociatii de Proprietari. Pentru a facilita accesul reprezentantilor serviciilor de urgenta – Ambulanta, Polite, Jandarmerie si Pompieri, reamintim asociatiilor de proprietari si, dupa caz, proprietarilor din condominiile unde nu sunt constituiti in structura asociativa cu personalitate juridica sa respecte dispozitiile cuprinse in Hotararea Consiliului Local”.

Niciun comentariu


  1. Foarte frumos. De unde se poate obține placuța “standard”? Este suficientă una? Exista specificații clare pentru modalitatea de instalare, gen înălțimea de la sol? Nu are primăria un om si o scara pentru a face treaba asta la solicitarea proprietarilor?

    Contam pe dumneavoastră domnule jurnalist sa ne aduceti niste răspunsuri. Prostiile de pe siteul primariei le putem citi si noi direct acolo, mai ales daca dati un link la sursă, așa cum cere deontologia jurnalistică 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *