“Sibiu Streetball”, 50 de echipe la start

Timp de patru zile, la acest sfarsit de saptamana, Sibiul va gazdui doua competitii de baschet 3 la 3:„Sibiu Streetball”, turneu ajuns anul acesta la cea de-a opta editie va avea loc in perioada 28-29 iulie a.c., iar “3×3 Sibiu Challenger”, competitie dedicata exclusiv echipelor profesioniste se va desfasura in perioada 30-31 iulie a.c.. Pentru amenajarea spatiului de eveniment, accesul auto in Parcarea Teatrului va fi restrictionat in intervalul 26 iulie – 01 august a.c..

@Sibiu Streeball

Primele doua zile vor fi dedicate sportivilor amatori. 50 de echipe din Sibiu, Bucuresti, Alba Iulia, Cluj Napoca, Sofia si Belgrad s-au inscris la cea de-a opta editie a turneului “Sibiu Streetball”. Jucatorii sunt impartiti pe sase categorii de varsta U10, U13, U15, U18, OPEN, + 35 si vor avea la dispozitie cele mai bune conditii de joc. Competitia se desfasoara pe suprafata omologata de Federatia Internationala de Baschet, cu echipamente de joc profesionale. Pe langa competitia propriu-zisa, cei prezenti pot asista si participa la diferite concursuri conexe: aruncari de trei puncte, concursuri de slam dunk, concursuri de indemanare si vor avea parte de multe alte surprize pregatite de organizatori.

“3×3 Sibiu Challenger”, jucatori din 13 tari

Dupa turneul de incalzire, in perioada 30-31 iulie se va desfasura turneul echipelor profesioniste, “3×3 Sibiu Challenger”, care se afla anul acesta la prima editie. 64 de jucatori profesionisti de baschet 3 la 3 din Romania, Canada, Japonia, Serbia, Ucraina, Andora, Danemarca, Bosnia, Slovenia, Slovacia, Spania, Bulgaria si Macedonia. Cele 16 echipe inscrise vor concura pentru marele premiu pus in joc, un cec in valoare de 4.000 EUR. Echipa clasata pe locul 2 va primi un premiu de 1.000 EUR. Ambele se vor califica la etapa de World Tour de la Lausanne (Elvetia), transportul fiind asigurat de organizatori turneului de la Sibiu.

Streetball 2016

Traficul auto restrictionat in Parcarea Teatrului

Parcarea Teatrului va fi transformata intr-o arena dedicata streetball-ului. Organizatorii vor monta aici trei suprafete sintetice modulare, certificate FIBA, trei sisteme de baschet mobile si trei tribune cu o capacitate de 200 de locuri fiecare, astfel incat, impatimitii bachetului, jucatori sau privitori, sa aiba la dispozitie cele mai bune conditii.

Pregatirile pentru spectacolul sportiv presupun o desfasurare impresionata de oameni si utilaje, de aceea accesul in Parcarea Teatrului va fi restrictionat treptat incepand de astazi, 26 iulie pana luni, 1 august, ora 07:00.

Organizatorii evenimentului isi exprima regretul pentru eventualele neplaceri cauzate de impunerea acestei restrictii. Dupa incheierea spectacolului, duminica noapte, tot amplasamentul va fi eliberat pentru ca traficul in zona sa reintre in normal cat mai repede posibil.

“3X3 Sibiu Challenger” este o actiune cofinantata de Consiliul Local si Primaria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport, organizata de ACS Eco Sport Team si Agentia Grey Projects cu sprijinul: Ciuc Radler, Ballan Sportswear, Marquardt, Plasme LCD si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Sibiu.

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *