Andrei Strava: La doar 14 ani a urcat 4Munti pe bicicleta

Acum doi ani scriam despre medieseanul care la 11 ani urca muntii cu bicicleta. Azi revin cu o noua isprava a lui Andrei Strava, care a avut curajul sa participe la concursul 4Munti. Chiar daca este o competitie care da de furca si celor experimentati, anul acesta Andrei a facut echipa cu tatal sau, Catalin, si a terminat cursa cu bine.

andrei strava premiere

Cel mai tanar participant, la doar 14 ani a reusit sa parcurga cele 4 trasee, cu drag, voie buna si mereu cu zambetul pe buze! Bravo Andrei!

Andrei Strava

 “Uitandu-ma acum in urma, nu pot spune ca a fost greu, au ramas doar amintiri placute. Partile mai putin usoare au fost acolo pentru a da sens unui un act de vointa, iar in final au facut parte din bucuria unui lucru implinit, dus pana la capat. In cateva cifre a fost cam asa: 4 munti, 4 zile, peste 8.000 m diferenta de nivel, 220 km, 25 ore, in 3 din 4 zile am pedalat la peste 2.000 m altitudine”, scrie Catalin Strava pe site-ul sau.

andrei si catalin strava

4Munti  este o  competitie care face parte din seria Carpathian Man si care an de an a evoluat, propunand trasee cu o dificultate tehnica sporita, intr-un cadru natural deosebit reprezentat de masivele muntoase ale Muntilor Iezer-Papusa, Leaota, Piatra Craiului si Bucegi.

Povestea celor patru zile de concurs o gasesti aici.

95 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *