Bere speciala URSUS UNTOLD

URSUS lanseaza prima bere special creata pentru un festival de muzica din Romania, inspirata de trairile si atmosfera unica a festivalului. Partener principal inca de la prima editie, URSUS continua si anul acesta colaborarea cu UNTOLD, cel mai bun festival de muzica din Europa, printr-o serie de noi experiente si momente cool.  URSUS UNTOLD este o bere in editie limitata cu un gust special produsa dupa o reteta dezvoltata pentru festival.

URSUS UNTOLD

“Sa fii parte dintr-un fenomen muzical atat de mare este o senzatie intensa atat pentru public cat si pentru cei care lucreaza in spatele scenei. Ne bucuram sa fim parte din aceasta poveste de succes care a impus un standard foarte inalt prin recordurile de participare si calitate pe care le-a inregistrat chiar de la prima editie. Editia limitata URSUS UNTOLD duce implicarea noastra la un nou nivel prin care am integrat si mai profund brandul URSUS in spiritul UNTOLD. Speram ca vom transmite senzatiile unice ale festivalului tuturor consumatorilor, atat celor care merg la UNTOLD, cat si celor care se vor bucura de gustul sau special in afara festivalului”, declara Mihaela Babeanu, Senior Brand Manager, Ursus Breweries.

“Ne-am dorit sa organizam lansarea editiei limitate URSUS UNTOLD la Cluj-Napoca pentru a onora orasul in care a fost fondat regele berii in Romania si in care s-a nascut UNTOLD. URSUS a fost parte din povestea UNTOLD inca de la inceput. Suntem mandri ca sustinem si in acest an UNTOLD Festival si ca astfel contribuim din nou la dezvoltarea comunitatii locale. Ne bucura colaborarea buna pe care o avem cu echipa de organizare a festivalului si suntem convinsi ca UNTOLD va aduce cu sine o energie aparte si beneficii durabile pentru Cluj-Napoca”, spune Oana Mateescu, Senior External Relations Manager, Ursus Breweries.

Asocierea dintre URSUS si UNTOLD a contribuit la ambitia organizatorilor de a-l transfoma in cel mai important festival de muzica din Europa, iar regele berii in Romania ramane un partener de incredere si de distractie pentru comunitatea locala si publicul festivalului.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *