Expozitia Musical Body Sounds, la Sibiu Jazz Festival

Artistul fotograf Tibor Jakab prezinta, in premiera la Sibiu Jazz Festival, expozitia Musical Body Sounds. In perioada 21-29 mai a.c., iubitorii de jazz si nu numai vor putea vizita expozitia de fotografie Focus Jazz, expozitie ce prezinta in fiecare an momente unice din istoria de peste patru decenii a festivalului de jazz de la Sibiu.

Poza din expozitie Musical Body Sounds Jakab Tibor

Pentru prima data, aceasta expozitie traditionala este completata cu lucrari originale realizate special pentru Sibiu Jazz Festival de catre artistul fotograf Tibor Jakab. Lucrarile colectiei Musical Body Sounds vor fi prezentatein premiera in cadrul celei de-a 46-a editii.

„Crearea colectiei “Musical Body Sounds” a fost o noua provocare pentru mine. Muzica si trup. Sunet si forme. Erotism? Colectia reda dragostea pentru muzica, printr-un simbolic dans erotic dintre corpul femeii si instrumentul muzical”, spune Tibor Jakab.  Expozitia de fotografie are loc la Centrul de Informare Turistica din cadrul Primariei Sibiu si poate fi vizitata in perioada 21-29 mai.

Poster Focus Jazz

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *