„Romanii au talent”, casting la Medias

O echipa de productie a celebrului show de televiziune al PRO TV va poposi in orasul Medias, pentru a-i cunoaste pe mediesenii care ar putea deveni celebri pentru talentul lor, in urmatorul sezon.

Recrutarea propriu-zisa va avea loc in data de 31 mai, de la ora 17.00, cand caravana PRO TV se va afla la Cinematograful Mediensis din Medias. Toti cei care au un „dar de la Dumnezeu” vor putea sa se informeze mai bine despre emisiunea-concurs direct de la organizatori.

Romanii au talent

„Cu bucurie va anuntam ca in 31 mai, ora 17:00, echipa “Romanii au talent” va ajunge in Medias, pentru a cauta talente romanesti autentice. Mentionam ca este vorba doar de niste discutii in care cei interesati de participare vor afla toate informatiile necesare, nu se va filma si nu vor fi prezente vedetele, ci doar un membru al echipei de productie.

Ne dorim ca in urmatorul sezon sa continuam promovarea oamenilor deosebiti si talentati din tara noastra si de aceea cautam sa-i cunoastem pe membrii comunitatii dumneavoastra locale in numar cat mai mare, pentru a-i face celebri pentru harul lor.

Cautam oameni cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cantareti, dansatori, coruri, comici, rapsozi populari si imitatori, confectioneri, mestesugari, acrobati, magicieni, sportivi, trupe dans, etc. De asemenea, ne dorim sa descoperim talente neconventionale, pasiuni neobisnuite si orice alte calitati si abilitati spectaculoase care se afla in judetul dumneavoastra. Noi le vom fi alaturi participantilor, ii vom incuraja pe cei care nu au incredere de sine si care nu sunt constienti de talentul pe care il poarta.

Va multumim anticipat si asteptam cu drag sa ne cunoastem!”, este mesajul transmis de coordonatorul de casting al PRO TV.

24 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *