Consiliul Judetean Sibiu finanteaza proiectele sportive si culturale

Conducerea Consiliului Judetean Sibiu anunta inceperea perioadei de depunere a proiectelor sportive si a celor culturale care vor fi cofinantate prin Agenda Sportiva, respectiv Agenda Culturala a judetului Sibiu, pentru care s-au alocat in total 800.000 lei.

Sportul de performanta, precum si cel de masa, alaturi de cultura se afla si in acest an in atentia Consiliului Judetean Sibiu, care va sprijini evenimentele sportive cu suma de 450.000 lei, in timp ce pentru actiunile culturale s-au alocat din buget 350.000 lei.

sigla-CJS-mic

Persoanele interesate pot depune deja proiecte sportive pana joi, 11 februarie a.c., ora 15, la Centrul de Informatii pentru Cetateni aflat la parterul Consiliului Judetean. Pentru a putea include in Agenda sportiva si actiunile care au loc in primul trimestru al acestui an, perioada de depunere a fost scurtata la doua saptamani, astfel incat proiectele sportive sa poata fi supuse votului consilierilor judeteni in sedinta din luna februarie.

 In ceea ce priveste Agenda culturala a judetului Sibiu, perioada de depunere a proiectelor se va incheia in 25 februarie a.c., ora 13. Atat Ghidul de eligibilitate pentru finantarea Programului actiunilor din domeniul sportului in judetul Sibiu pe anul 2016, cat si Ghidul de eligibilitate pentru finantarea Programului actiunilor din domeniul culturii in judetul Sibiu pe anul 2016, impreuna cu anexele aferente, se gasesc pe site-ul Consiliului Judetean Sibiu.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *